dilluns, 31 de juliol del 2023

La Grande Traversée de la Réunion (1): Mamode Camp - Gîte de la Roche Écrite

Cirereta final del llarguíssim viatge que ens ha portat (en tres dies) fins a la Réunion, passant per París, Londres i Maurici, per obra i gràcia de l'overbooking i la mala gestió de tot plegat per part d'Air France.

Aquesta etapa pròleg ha consistit en una ascensió nocturna des de Mamode Camp (punt on acaba la carretera que puja des de Sant Denis i on hem arribat amb taxi) fins al Gîte de la Plain des Chicots o de la Roche Écrite, format per diferents edificis amb habitacions comunitàries, lavabos i l'edifici central (a la foto), on hi ha el menjador.

La precipitada arribada ha fet que trobéssim el lloc més inhòspit del que realment és, ja que l'emplaçament on es troba és ben bonic. Tot i això, hi ha hagut poc temps per res més que no fos conèixer la resta de companys de la travessa, sopar un primer tast de "cari" i posar-nos ràpidament al llit per començar demà -ara ja sí- la Grande Traversée de la Réunion.

El camí per arribar a la gîte des de Mamode Camp és més que evident. Trobareu un cartell que indica l'ascensió fins al refugi, i que només cal seguir sense pèrdua per arribar-hi en un parell d'hores, fent uns 5 km i 600 metres de desnivell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada