diumenge, 5 d’abril del 2020

ConFinaRun

Quan ja portem vint-i-dos dies de confinament, som molts els que estem intentant no perdre (del tot) la forma física, per la qual cosa les classes d'exercici on-line, pujar escales, el "rodillo" de la bici, la cinta per còrrer, o donar voltes al pàrquing o el terrat, han esdevingut els esports més populars de les darreres setmanes.

Durant aquests dies, també han anat apareixent diferents iniciatives esportives que, alhora que han de servir de motivació per continuar entrenant, intenten recaptar diners per la investigació contra el COVID-19. Una d'aquestes ha sigut la "ConFinaRun", una cursa solidària en la que han participat més de dos mil persones i que ha recollit més de quinze mil euros. Cadascú a casa seva, en la seva modalitat (escales, segment) ha posat un granet de sorra en la lluita contra el coronavirus, en aquest esdeveniment organitzat per l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, la botiga Feet Back de Tèrmens i l'empresa Iter5, en benefici de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

A casa nostra ens hem apuntat a la modalitat escales, amb una milla de recorregut i la increïble xifra de cent-cinquanta sis metres de desnivell! A la foto següent, els corredors de l'equip Trotallunàtics - Els Tres Tossals preparats a la línia de sortida:



A la foto següent, un dels corredors passant pel segon pis...


...i finalment us deixem el vídeo de l'arribada del primer classificat masculí:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada