divendres, 7 de juny del 2013

XIIIè premi Vèrtex

Des de fa tretze anys la FEEC convoca anualment el premi Vèrtex, un premi a un recull d'itineraris excursionistes en qualsevol de les seves modalitats (BTT, a peu, esquí, etc), i que amb el temps ha acabat sent un premi de referència a l'excursionisme del nostre país. Les obres guanyadores es publiquen a la col·lecció Azimut de l'editorial Cossetània, una altra referència de les activitats a l'aire lliure que podem fer a Catalunya.

Enguany he tingut el privilegi de ser un dels guanyadors, en plural, perquè ha estat el primer any que el premi en sí s'ha declarat desert i s'han donat dos accèsits. Un pel recull d'itineraris " A peu de Puigcerdà a Granollers amb tren", que fou presentat per David Claret i Puyal, soci del Club Excursionista Madteam, i l'altre per "La batalla de l'Ebre: 14 itineraris en BTT" on proposo 14 rutes de nivell mitjà pels escenaris d'aquest episodi històric i del qual enguany se'n commemora el 75è aniversari.

Els premis es van donar en el marc de la XIX Festa de la FEEC que es va celebrar a l'INEFC de Barcelona, en un acte on es van lliurar diversos premis i mencions a clubs i esportistes, i que tots plegats vam acabar celebrant en una de les terrasses de l'INEFC amb unes vistes molt boniques sobre les llums de Barcelona.

Tot i que enguany el premi Vèrtex s'ha trobat amb aquesta situació de no tenir un recull d'itineraris sinó dos, esperem que tots dos puguin publicar-se i aviat us pugui presentar a Lleida aquesta combinació d'història i BTT.

Recollint el premi de mans del Josep Maria Olivé, director adjunt de Cossetània. (foto: FEEC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada